Tjenester

Facility Management er et samlebegrep for en rekke ulike tjenester til bolig - og næringseiendom for å  effektivisere driften. Vårt mål er å skape verdier for eiere og brukere av fast eiendom. God forvaltning forutsetter helhetlige løsninger, og vi i Creto hjelper deg med alt innen eiendomsforvaltning, næringsmegling, og drift. Vi tilbyr også juridiske tjenester, regnskapstjenester og økonomisk rådgivning.

Næringsmegling

Creto Næringsmegling er en uavhengig megler med solid kompetanse innen næringseiendom, jus, finans og forvaltning av bolig og næringseiendom.

 

Eiendomsforvaltning

Creto tilbyr tjenester til eiere av næringsbygg og til sameier, velforeninger og borettslag.

Regnskap

Vi bistår med alt fra regnskapsføring, rapportering, lønn, og årsoppgjør, samt selskapsendringer og -registreringer.

 

 

 

Creto Business

Hold oversikt over din bedriftsøkonomi - når som helst, hvor som helst! Creto Business er en web applikasjon som henter ut regnskapsdata i sanntid, og presenterer rapporter og grafiske visninger på en enkel og lett forståelig måte.

Månedens tilbud

 

Creto Grønt

 

Med Creto Grønn får du en utvidet pakke med ukentlig oppfølging av skjøtsel, det være seg beskjæring av busker og trær, beplantning og fjerning av busker og kratt.

Les mer

“Vi gir oss aldri!”

Fornøyde kunder er viktig for oss! Med effektivitet, tett personlig oppfølging, lang erfaring og fokus på kvalitet, leverer vi produkter våre kunder blir fornøyde med. Vi hjelper deg med alt innen eiendomsforvaltning, næringsmegling, og drift.

Om Creto

Kontakt oss på e-post eller telefon

post@creto.no 482 26 666