Tjenester

Facility Management er et samlebegrep for en rekke ulike tjenester til bolig - og næringseiendom for å effektivisere driften. Vårt mål er å skape verdier for eiere og brukere av fast eiendom. God forvaltning forutsetter helhetlige løsninger, og vi i Creto hjelper deg med alt innen eiendomsforvaltning, næringsmegling, og drift. Vi tilbyr også juridiske tjenester, regnskapstjenester og økonomisk rådgivning.

 

Næringsmegling

Creto Næringsmegling er en uavhengig megler med solid kompetanse innen næringseiendom, jus, finans og forvaltning av næringseiendom. Selskapet ble etablert i 1997, og har opp gjennom årene etablert et meget godt nettverk som kommer våre kunder til gode.

Les mer…

Creto Datarom

Creto kan tilby et sikret og kryptert dokumenthvelv.  Som kunde får du tilgang til det via PC, smart-telefon og nettbrett – uansett hvor du er i verden.

Les mer…

Eiendomsforvaltning

Creto tilbyr tjenester til eiere av næringsbygg og til sameier, velforeninger og borettslag.

Les mer…

Creto Business

Ditt regnskap er alltid tilgjengelig på PC, nettbrett og mobil  med enkle tastetrykk. Med Creto Business får du oversikt over din økonomi - når som helst, hvor som helst!

Les mer…

Juridiske tjenester

Advokatvirksomheten ble etablert i 1986 og yter tjenester til våre selskap og våre kunder.

Les mer…

Investering & utvikling

Vi investerer i vekstbedrifter, verdipapirer og eiendom. Vi går inn som aktive eiere og bidrar til avkastning via strategi, nettverk og kommersiell kompetanse.

Les mer…

Regnskap

Creto Regnskap ble stiftet som eget regnskapsbyrå 1.1.2011. Vi har imidlertid drevet som regnskapsbyrå i snart 20 år, og har lang erfaring med kunder innenfor våre spesialområder – eiendomsselskaper, sameier og borettslag. Vi har også erfaring fra andre typer kunder, for eksempel advokatfirma, inkassobyrå, eiendomsmegling mfl.

Les mer…

Grøntanlegg

Creto tilbyr to ulike pakker for skjøtsel av grøntanlegg. Den enkleste er «Luking Lett.» Denne tjenesten omfatter en større runde hver vår, og deretter noe luking gjennom sesongen i kombinasjon med klipping.

Les mer…

Energistyring

Creto tilbyr i samarbeid med Sodvin AS strømsparing for bedrifter.

Les mer…

Månedens tilbud

 

Creto Grønt

 

Med Creto Grønn får du en utvidet pakke med ukentlig oppfølging av skjøtsel, det være seg beskjæring av busker og trær, beplantning og fjerning av busker og kratt.

Les mer

“Vi gir oss aldri!”

Fornøyde kunder er viktig for oss! Med effektivitet, tett personlig oppfølging, lang erfaring og fokus på kvalitet, leverer vi produkter våre kunder blir fornøyde med. Vi hjelper deg med alt innen eiendomsforvaltning, næringsmegling, og drift.

Om Creto

Kontakt oss på e-post eller telefon

post@creto.no 482 26 666