top of page

Helhetlig forvaltning av din eiendom.
 

Vi bistår deg i alle ledd.

Profesjonalisér eiendomsdriften og frigjør ressurser

Vi er et Facility Management selskap, som hjelper deg med alt innen eiendomsforvaltning, juss, næringsmegling, drift og økonomitjenester.

Les mer om hva vi kan hjelpe deg med:

_VK07956.jpg
elefantsponsor.jpg

Elefantsponsor

Elefantene har egenskaper som man engang ikke ser så ofte hos mennesker, nemlig ærlighet, fornuft, rettferdighetssans og respekt for stjernene, solen og månen.

(Plinius den eldre, år 23-79 e.Kr.)

 

Elefantene er utholdende og i høy grad sosiale dyr og regnes som svært intelligente. Elefanter har meget god hukommelse, derav uttrykket «elefanter glemmer aldri». Jakten på elfenben og tap av leveområder er i ferd med å utrydde elefantene.  Creto er  elefantfadder i WWF og er på denne måte med i kampen om å redde disse intelligente og sosiale kjempene.

Creto, vi gir oss ikke!

Elefantsponsor

Elefantsponsor

Norwegian Junbesi roup

 

Creto-gruppen støtter Norwegian Junbesi Group. Foreningens formål er å samle inn penger til drift av og utvikling av helsesenteret «Kushudebu Public Health Mission» som ligger i Himalaya,-  Junbesi, Nebal. Til nå er mer enn NOK 1 mill samlet inn. Pengene har uavkortet gått til helsesenteret. 

Følg Norwegian Junbesi Group på Facebook

himalaya.jpg

K.U.K.

Creto-gruppen AS støtter K.U.K.,

- Kjøpmannsgata Ung Kuns. K.U.K. er en gave til Trondheim, kunsten og folket. K.U.K hadde mer enn 80.000 besøkende første driftsår. 

Les mer på K-U-K.no 

Kjell Erik Killi-Olsen forteller om Kjøpmannsgata Ung Kunst

“Vi gir oss aldri!” - ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

bottom of page