top of page
ute-sveberg-2.jpg

Ny og bærekraftig næringspark på Sveberg

På jakt etter praktiske nye lokaler til din bedrift?

Vulu eiendom bygger nå en ny og bærekraftig næringspark på Sveberg for proffsalg, lager, logistikk, verksted. 

lager-sveberg-2.jpg
Interesse-sveberg
Meld interesse her

Beliggenhet

Bare 15 minutter fra Trondheim og 13 minutter fra Stjørdal bygges nå Sveberg næringspark, med to moderne bygg på 19.500 kvm. Bygget eies av Vulu Eiendom AS, som skal ferdigstille prosjektet i løpet av 2024.

 

Her kan du leie lokaler egnet for både små, mellomstore og store bedrifter. Ikke bare får du god synlighet mot E6, men også skreddersydde lokaler etter dine behov, med fleksible leievilkår og muligheter for vekst.

 

drone-plassering-sveberg.jpg
Beliggenhet
lager-sveberg.jpg

Om eiendommen

Sveberg næringspark er designet for å gi bedriftene alle verktøyene de trenger for å lykkes.

 

Kombinasjonslokaler med kontor og lager på samme plan, fleksible kontorlokaler, lyse salgslokaler for proffsalg med egen inngang, samt lagerlokaler med god tilgjengelighet for storbil og egen kjøreport.

 

Området er allerede på god vei til å bli et rikt industriområde. Blant bedriftene som befinner seg på Sveberg-området i dag, har nabolaget og fellesskapet gjort det mulig å oppnå gode synergieffekter gjennom samarbeid og felles utnyttelse av tjenester og tilbud.

 

Ta en titt på prospektet og se hvordan du kan bli en del av fellesskapet på Sveberg!

Om

Oppsummering

Bærekraft: Sammen med Vulu Eiendom er vi opptatt av bærekraft, og vil gjennomføre miljørettede tiltak som solcellepanel på takene og oppvarming fra bergvarme. Parken vil også ha parkeringsplasser med mulighet for lading av el-biler.

 

Beliggenhet: Næringsparken ligger i Malvik kommune, mellom Trondheim og Stjørdal. Byggene har god synlighet mot E6, som gjør de svært egnet til profilering. Beliggenheten gjør også bedriftene tilgjengelige for både nasjonale og internasjonale kunder og partnere, med enkel tilgang til både jernbane og flyplass, samt bruk av egen bil eller kollektivtrafikk. Dessuten ferdigstilles ny 4-felts motorvei (E6) i 2025, som vil effektivisere transport ytterligere.

 

Tilpasningsdyktighet: Utleier tilbyr skreddersydde leievilkår og muligheter for å tilpasse lokalene etter behov. Med hele 19.500 kvadratmeter fordelt på to bygg kan bedrifter vokse seg inn i større lokaler over tid og tilpasse seg endrede behov.

 

Samlokalisering: Næringsparken er allerede hjem for 19 bedrifter, og med utvidelsen vil det bli plass til enda flere. Dette gir en unik mulighet til å samarbeide og utveksle erfaringer med andre bedrifter i nærheten

_VK07956.jpg
Vi kan tilby

Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt!

ute-sveberg.jpg
bottom of page