top of page

Kirsti er ny på regnskap

Creto Regnskap har stor aktivitet, og har utvidet med enda en medarbeider. Kirsti Brønstad Molberg har arbeidet der siden desember i fjor, og hun kommer til Creto med solid erfaring både fra regnskap og andre områder.


– Det er artig med nye utfordringer, og så langt jeg har opplevd det er dette en spennende arbeidsplass, sier hun. Og synes hun er kommet inn i et godt faglig miljø, med hyggelige kolleger som har tatt godt imot henne.


– Jeg synes det er mer effektivt enn jeg har vært vant til, alt fungerer bedre.

Kirsti kommer med en allsidig bakgrunn. Hun har jobbet med regnskap i fire år, men det var et solid karrierebytte før hun kom inni denne bransjen:

– Da hadde jeg arbeidet i elleve år på en kiropraktorklinikk, delvis med kontorarbeid, men også som idrettsmassør.


Hun har også en solid idrettsbakgrunn, etter å ha vært aktiv innen alpint og fotball ble det grunnkurs i idrettsmedisin og utdannelse som idrettsmassør. Man skal jo ikke se bort fra at dette kan komme godt med i en travel bedrift som driver både regnskap og har aktivitet på mange områder.


Og det kommer sikkert også godt med i oppfølgingen av tre barn, som alle driver aktiv idrett.


– Blant annet har jeg vært fotballtrener for datteren i åtte år, forteller hun.

– Jeg kommer fra en familiebedrift (Bakeri). Der både min far, farfar, bror, mor, onkel – og meg selv har jobbet. Startet med sommerjobb fra jeg var 14 år, og har blitt satt til alt fra kontorarbeid til produksjon inne i bakeriet. Der fikk jeg tidlig lærdom i at jobben ikke gjorde seg selv. Man kunne ikke komme for sent og det var ingenting som het «å være syk». Alle måtte bidra.

Commentaires


bottom of page