top of page

Creto Regnskap investerer i nytt regnskapssystem

Creto tilrettelegger for at kundene skal oppleve at regnskapet blir ført på en bedre og enklere måte hvor det grunnleggende målet er økt kostnadseffektivitet i alle ledd.


Mann ved datamaskin
Faglig leder Hallgeir Slettan tror det nye økonomisystemet vil bli godt mottatt.


Det skjer ved at vi nå tar i bruk et nytt økonomisystem, Power Office Go, og etter hvert blir alle kunder flyttet over dit.


– Enklere tilgang, enklere å bruke og reduserte kostnader, er de fordeler faglig leder Hallgeir Slettan fremhever. Innen 2024 skal alle kunder være over på det nye systemet.

Ifølge Slettan er en viktig forskjell fra det systemet som har vært i bruk til nå, er at mens det var serverbasert er det nye et helt skybasert system.


– Det vil si at så lenge man har en PC og nettilgang kan man logge seg inn i systemet hvor som helst man måtte befinne seg og kunne arbeide i det, på samme måte som man går inn i nettbanken. Det er et komplett økonomisystem, med funksjoner som for eksempel regnskap, lønn, timeregistrering ved siden av at det også kan integreres med de fleste eksterne systemer som kassasystemer, bank, osv. Faktureringen kan enten gjøres av oss, eller om kunden velger det kan man fakturere selv. Timeregistreringen kan kobles direkte mot fakturering, regnskap og lønn, for å nevne noe.


Slettan fremhever også integreringen med nettbank, det gjør at betaling av regninger gjøres direkte i økonomisystemet, og når det er godkjent der blir det automatisk både godkjent for betaling og regnskapsført.


– Så brukeren slipper å logge seg inn i nettbanken også, her går alt automatisk.

Brukertilgangen kan settes opp etter behov, slik at brukerne bare vil ha tilgang til de funksjoner den enkelte har behov for, For eksempel kan noen ansatte ha tilgang bare til timeregistrering eller hva man måtte ha behov for i det daglige arbeidet.

En av nyvinningene i Power Office Go er at dersom kundene ønsker det, kan de få tilgang til et enkelt og oversiktlig dashbord. Dette vil kunne erstatte Creto Business, og dashbordet kan redigeres på en enkel måte for hver enkelt bruker, uavhengig av andre brukere. Dermed kan hver enkelt bruker får de opplysninger vedkommende selv ønsker.Skjermdump av et åpningsbilde fra økonomisystemet.
Skjermdump av et åpningsbilde fra økonomisystemet.

Commentaires


bottom of page