top of page

Kirkebyfjellet – riktig sted både for næringsliv og private


Lunt og hyggelig spiserom

Et veldig lunt og hyggelig sted! Det er karakteristikken daglig leder Linn Hansen gir av Kirkebyfjellet, og det er ganske sikkert en beskrivelse de mange kundene både fra organisasjoner, næringsliv og også private gir av stedet. Som hun sier er blitt et flerbrukshus, med et flott hyttetun, møtelokaler og en fjellbistro. Og med turterreng og en alpinbakke som nærmeste nabo.


Linn forteller at det er næringslivet som er den viktigste målgruppen: – Helt siden vi startet i 2008 har vi hatt godt belegg av næringslivskunder som bruker oss som kurssted, med mange faste gjester som kommer igjen og igjen. Det er også blitt flere og flere gjennom årene, til tross for at vi ikke har brukt så mye på markedsføring. Og nevner at for eksempel SINTEF har vært faste kunder gjennom mange år, og av andre nevner hun St. Olavs hospital, NINA, og flere advokatfirmaer.

– Dessuten kommer det stadig nye som er blitt anbefalt av andre. Men det skyldes nok også at vi har fått fine, nye møtefasiliteter, og vi ligger dessuten greit til når det gjelder å komme hit både fra Trondheim og fra flyplassen på Værnes. Med vår beliggenhet er det heller ikke så lett for gjester å stikke på byen på kvelden, i stedet blir det et godt sosialt miljø når alle er samlet her, sier hun.

Smilende mann og dame
Linn Hansen er daglig leder for Kirkebyfjellet, mens hennes mann Sturla Hansen er medeier og kjøkkensjef. Foto: Øyvind Nordahl Næss

Også private Men selv om dette er en viktig kundegruppe, forteller Linn at man også ha godt besøk av privatpersoner, både i helgene og i ferier. – Vi har et koselig hyttetun med fire rommelige og godt utstyrte hytter hver med plass til åtte gjester, fordelt på oppholdsrom, kjøkken, fire twin soverom og to bad fordelt på to etasjer, samt en femte hytte med tre soverom, stue/kjøkken i åpen løsning, gang og ett bad.

Kirkebyfjellet sto ferdig i 2008, men er etter hvert utvidet med et konferansesenter og fra januar 2022 en fjellbistro – som i seg selv er verd et besøk. – Der byr vi på «vedfyrt» pizza i alpinsesong og mange fredagskvelder med smaksmenyer. Fjellbistroen er innredet med fokus på naturen, men også med detaljer fra Meråkers lange historie med kobberutvinning og senere smelteverksindustri. Lin forteller for øvrig om en ny kundegruppe: – Den siste tida har vi også blitt booket til flere store brylluper noe som vi synes er spennende, sier hun.Skreddersydd opplevelse – Det vi jobber mest med her hos oss, er å gi alle gjestene en spesiell og skreddersydd opplevelse. Vi vet at alle konferansegjestene, alle gruppene, og alle privatgjestene har sine spesielle ønsker og ser for seg hvordan man ønsker sitt arrangement og besøk. Derfor bruker vi mye tid på det. Vi har pakker vi kan tilby, men vi tilpasser oss og skreddersyr det hele akkurat sånn som gjesten ønsker det.

Når det gjelder forholdet til Creto oppleves også det som skreddersydd: – De har vært regnskapsbyrået vårt i mange år, og vi hadde nesten ikke klart oss uten dem. Vi har to faste kontakter, Eli Larsen og Victoria Kilaas. Og vi har hele tiden hatt veldig god kontakt med dem. De jobber sammen med oss, og er alltid på pletten med svar og hjelp når vi trenger det


. Det blir en travel hverdag når vi skal drive med restaurant, kurs, konferansevirksomhet samtidig som jeg prøver å være mest mulig ute hos gjestene. Derfor er det så viktig at vi har et regnskapsbyrå som alltid er på pletten og følger opp.

Digitalisering er også blitt et sentralt begrep, og her er Kirkebyfjellet godt på plass. Det gjelder systemer for rapportering, for matstyring og mattrygghet, lønnssystemer osv. Også alle regnskapsrutiner er digitalisert, noe som både gir en enkel arbeidsflyt og ikke minst god oversikt. – Vi arbeider også med et nytt hotellbookingssystem, og foreløpig har vi fått på plass et bordbookingssystem der gjestene selv kan bestille bord i bistroen. Vi er helt med på utviklingen på dette området, sier hun.

Comments


bottom of page