Kim er vår nyeste næringsmegler

kimtran.JPG

Kim Tran er allerede godt i gang som ny næringsmegler hos Creto, og hun forteller om en god velkomst – både internt i Creto og også ute blant kundene.

Eiendomsmegling er ikke noe nytt områder for Kim, som har sin utdannelse i faget fra Handelshøyskolen BI, og har solid erfaring med boligmegling etter å ha arbeidet hos flere meglerfirma før hun kom til Creto. Vi vet ikke hvor godt det eventuelt vil komme med i jobben, men av CV-en går det frem at hun også har utdannelse som hjelpepleier.

 

– Men næringsmegling har vært en stor interesse for meg helt siden jeg begynte å studere, jeg synes det er et spennende fag. Jeg hadde kanskje ikke så mye erfaring med næringsmegling tidligere, men da denne muligheten dukket opp var det å gripe den. Jeg hadde for øvrig en viss kjennskap til Creto også tidligere, ikke minst siden jeg hadde arbeidet sammen med Oddvar Rakstang i et annet selskap tidligere, sier hun.

 

Og er ikke i tvil om at de forventningene hun hadde på forhånd er mer enn innfridd, selv etter kort tid hos Creto:

 

– Jeg er blitt godt mottatt, og det er fint å komme til et godt faglig miljø med dyktige, imøtekommende og hyggelige kolleger. Også blant kundene har jeg fått en veldig positiv erfaring. Og kundekontakt er noe jeg ikke har hatt problemer med ut fra tidligere erfaringer, i det hele har dette vært veldig bra.

 

Språkmessig ligger det også godt til rette for at Kim skal lykkes hos Creto. Hun behersker både norsk, engelsk og vietnamesisk svært godt. Og det er også en sporty person vi møter i kontorene, med trening, friluftsliv – og E-sport som fritidsinteresser.

Flere nyheter

Trives du best ute?

Vi søker sesongarbeider til plenklipping og annet forefallende arbeid ved grøntanlegg.

Les mer

Ny regnskapsmedarbeider

Victoria Kilaas er vår nye medarbeider i Creto Regnskap.

Les mer

Klimarisiko er en finansiell risiko for næringseiendom

Eiendom er en svært eksponert sektorDet er ca 125 millioner m2 yrkesbygg i Norge i dag, og det er stor variasjon i hvor energieffektive disse er.

Les mer