Halgeir klar for ny jobb i Creto

Halgeir.jpg

 Sannsynligvis har fagbrev som slakter og fortid fra Norges Skytterforbund begrenset relevans for en som skal starte som faglig leder i Creto Regnskap og Forvaltning. Men Halgeir Slettan har også en solid regnskapsmessig bakgrunn og mange års erfaring når han starter i den nye jobben.

Slettan kommer til Creto fra et annet regnskapsselskap i Trondheim, der han også var faglig leder og hvitvaskingsansvarlig.

 

– Men først og fremst skal jeg jo føre regnskap for kunder, sier han om sine oppgaver.

 

Variert karriereveg

Vår nye medarbeider har en forholdsvis lang og kanskje noe uvanlig karrierevei: Etter avtjent verneplikt ble den første jobben slakterlærling på Stjørdal, og etter hvert fagbrev i slakterfaget. Etter 10 – 12 år her var tiden inne til å søke mer utdanning. Det skjedde på BI – delvis ved siden av jobben og etter hvert som heltidsstudent.

 

Samtidig var han aktiv skytter, med flere verv i Norges Skytterforbund
og også to år som generalsekretær. Sportsinteressen begrenset seg ikke til å skyte på blink, regnskapsmannen med sans for tall og statistikk sto ogsånbak to bøker, med resultatoversikter fra henholdsvis sommer- og vinter-OL gjennom tidene.

 

På dette tidspunktet bodde han med familien sørpå, og ble etter hvert
ansatt som økonomisjef i et firma i Bærum. Etter tre år der fant familien ut at de ville flytte tilbake til Trøndelag, samtidig som Halgeir startet eget regnskapsfirma. For øvrig med firmaet han hadde forlatt som den største kunden, et kundeforhold som har fulgt med hele tiden. Fra eget firma gikk veien til flere andre regnskapsfirma, frem til det siste han jobbet i ble kjøpt opp og fusjonert med Sparebank1 Midt- Norge.

 

Til Creto

Samtidig var lysten til å gjøre noe annet. Og da muligheten hos Creto dukket opp i form av annonse virket det interessant. Resten gikk raskt, møte med de fremtidige kollegene ga et tiltalende inntrykk. Også størrelsen på selskapet og at man brukte samme programvare som han selv hadde brukt hele tiden osv. førte til at han synes dette passet «som hånd i hanske». 

 

– Dette kommer helt sikkert til å fungere bra, sier han. 

 

Eli Larsen, som er daglig leder for Creto Regnskap og Forvaltning AS, sier hun ser frem til å få med Halgeir på laget for å fortsette veksten selskapet er inne i: – Det vil styrke oss og tilføre både formell og faktisk kompetanse, sier hun.

Flere nyheter

Trives du best ute?

Vi søker sesongarbeider til plenklipping og annet forefallende arbeid ved grøntanlegg.

Les mer

Ny regnskapsmedarbeider

Victoria Kilaas er vår nye medarbeider i Creto Regnskap.

Les mer

Klimarisiko er en finansiell risiko for næringseiendom

Eiendom er en svært eksponert sektorDet er ca 125 millioner m2 yrkesbygg i Norge i dag, og det er stor variasjon i hvor energieffektive disse er.

Les mer