Bobilene inntar Sveberg

freda.jpg

Bobiler, og også campingvogner, blir mer og mer populær. Og de som måtte vurdere anskaffelse vil ganske snart få ypperlige muligheter til å se hva som tilbys: Ferda, en av de ledende kjedene i bransjen, flytter til nye og oversiktlige lokaler på Sveberg, der man forbereder innflytting ikke bare i ett, men i to av de store byggene. 

Der vil man kunne møte daglig leder Odd Arve Røed, som er fornøyd
med å kunne forlate dagens lokaler på Heggstadmyra og ta i bruk mer hensiktsmessige lokaler i henholdsvis Vuluvegen 325 og 347: 

 

– Nå blir her en fullverdig Ferda- avdeling, med god plass til å presentere både nytt og brukt innen bobiler og campingvogner, samtidig som vi får butikk, verksted og plass for utleievirksomheten, sier han. Og tilføyer at man har ambisjoner om å bli en betydelig avdeling i Ferda.

 

– Det er vanskelig å si hvor mye vi kan vokse på sikt, men vi tror vi skal klare å bli en av kjedens største avdelinger.

 

Stor og landsdekkende

Ferda er en landsdekkende kjede, med i alt 13 avdeling fordelt over hele Norge. Kjeden presenterer seg selv som at man med mer enn 50 års erfaring har opparbeidet seg til å bli landets største, med det beste utvalget av bobiler og tjenester knyttet til dette.

 

Røed sier han kom inn i bransjen da han for to års tid siden ble bedt om å ta ansvar for det som den gang het Askjems Bobilformidling for å bygge opp virksomheten i Trondheim.

 

– Og det gikk bra, så bra at det ble bestemt å utvide til en fullverdig avdeling. Men så ble vi kjøpt opp av Ferda og jeg ble spurt om å fortsette som daglig leder, forteller han.

 

Odd Arve Røed skal lede Ferdas avdeling i Trondheim.

 

Tror på vekst

Selv om koronapandemien har skapt problemer blant annet for at fabrikkene skal klare å møte den økende etterspørselen, tror Røed at man skal klare seg godt i en bransje med hard konkurranse og presse på priser.

 

– Ikke minst de nye lokalene blir viktig for at vi skal kunne yte god service. De vi har hatt på Heggstadmyra fungerte bra for kommisjon og formidling, men trenger vi bedre plass til butikk, verksted og servicer, og til å kunne presentere oss bedre. Beliggenheten blir veldig bra, og vi får vi nesten tre ganger så store lokaler, naboer som også er innen salg av kjøretøyer osv., og god profilering mot E6. Det er viktig med tanke på at vi skal ha inn nye kjøretøyer, drive butikk og blir noe mer avhengig av drop-inkunder. Her blir vi mer synlig enn på et rent industriområde som nå.

 

Fikk god hjelp

Røed forteller også at man har fått god hjelp av Creto både da man fant lokalene på Heggstadmyra og når man nå skulle ha nye lokaler.

 

– Det var kanskje mer tilfeldig at vi skulle få hjelp av Creto begge gangene Det har vært enkelt å forholde seg til selskapet, vi har fått gode tilbakemeldinger og god oppfølging. Det var også som artig at det var samme megler som hjalp oss hele tiden, sier han.

 

Og legger til at det var naturlig å be om hjelp fra Creto også når lokalene man nå flytter ut av skal ha nye leietakere.

Flere nyheter

Trives du best ute?

Vi søker sesongarbeider til plenklipping og annet forefallende arbeid ved grøntanlegg.

Les mer

Ny regnskapsmedarbeider

Victoria Kilaas er vår nye medarbeider i Creto Regnskap.

Les mer

Klimarisiko er en finansiell risiko for næringseiendom

Eiendom er en svært eksponert sektorDet er ca 125 millioner m2 yrkesbygg i Norge i dag, og det er stor variasjon i hvor energieffektive disse er.

Les mer